Test

ett litet. p.s. bara!

Så... kom på nu att alla kanske inte förstår varför ja helt plötsligt börjar babbla på om mupparna o kermit m.m., så målar ja en serie på kända kärlekspar. Har målat 3målningar so far. :) Gå in på kategorin målningar så hittar ni de tidigare tavlorna!

Swedish Chef!

Appropå mupparna kom ja o tänka på Swedish Chef som är så grymt rolig! Här kommer Swedish Chef making donuts! (svårt o välja någno favorit av alla hans rätter, men tycker den här är en av de roligaste!)


Kermit o Miss Piggy

So.. nästa kärleksparsporträtt ja ska måla blir Kermit o Miss Piggy! Finns de något mer charmigare par än de?! Vad kan va mer äkta kärlek än den mellan en gris o en groda?!
Vill ju blanda o mixa målningarna så de blir lite roligt också! O älskar verkligen Mupparna!
Fast vet inte alls än när ja ka börja måla på den... hittat bästaste bilden. Men får hålla ut till mer tid finns! Jobbar ju hela dan imorrn också. :P

Men här kommer bilden iallafall! Så himla söta!





Ikväll brinner det i knutarna!

Så idag är et ju valborgsmässoafton! Ska ni göra något kul ikväll? Nån som planerar o bli riktigt fullis? :) Själv så jobbar man till 22.00, så vette tusan vad som händer sen. :(
Daniel åker till Kallhäll för o träffa brorsan o kompisar på kvällen. Så känns inte riktigt som någon idé att åka dit då när man slutar så sent. Är ju en liten bit att åka också.. :P
Fast laddar inför i övermorgon istället! Längtat så sjukt mycket! Åker ju till Norrtälje för o kika på min lilla vovve! Känner mig jätte nervös verkligen.
Tänk om han bor på ett hemskt ställe?
Tänk om ingen av vovvarna tycker om mig?
Tänk om uppfödarna inte tycker om mig?
Tänk om ingen vovve finns överhuvudtaget utan att vovveuppfödarna lurrar ut unga par för att sen ta de som fångar och föda upp dem med en massa godis o bullar som vi absolut inte klarar av att tacka nej till för de är ju för gott, så att de sen kan äta upp oss!
O tänk om bara Daniel är god att äta upp o de lämnar mig alldeles ensam utan varken vovve eller en Daniel.
Tänk vad ledsen jag skulle va då!!

Förstå  att ja har mycket o tänka på! Måste även försöka få ledigt från jobbet så man kan bli vovveledig ett tag!
´Men hoppas alla får en jätte trvlig o mysig valborg i kväll! Drick nu inte för mycket o dansa inte i eldarna!

Massa heta kramar ♥


Lillebror goes Crazy: Gästbloggare!

Okey! Here we go! Dagens ämne som jag vill prata om, är folk som skrattar åt reklamfilmer på bio. Har dem aldrig sett dem här reklamsnuttarna tidigare eller vad är dealen? Så, alla ni som skrattar åt bio reklamsnuttarna, är ni lantisar? Eller är ni alkoholpåverkade? Eller lite smått retarded?:)

Annars så flyter väll livet på som vanligt. Försöker tappert fixa ett studentflak åt våran klass, men det känns ganska hopplöst med tanke på att våran klass är lite små udda så där.

Lillebror Out.

Gästbloggare: Lillebror!

Lillebror... bapabaaaa... bli inte som jaaaa...när du blir stor, hälsar på! Vi va på Iron Man 2igår kväll! Så grymt bra film. MÅste ses! Iallafall så sov lillebror över på madrassen från vinden. :P (lite för lat för att åka hela vägen hem.)
Men det här gav ju ett supertillfälle för en liten gästbloggare!

(p.s. I nästa inlägg kommer han! Vad som sägs är hans ord, INTE mina. :P)

Vårgarderob: Check!

Här kommer vårgarderoben en dag för sent! Visst ser det extremt somrigt ut?! Hoppas inte för somrigt bara... får inte bli vinter igen! Så nu är garderoben klar, så nu får ju för tusan sommarn komma!


By by!

Ops... måste sticka till jobbet nu! Men gjorde garderoben! trott eller ej. :P Hann på håret! Kanske att ni får se en bild i kväll!
P.s! hatar nytvättade jeans!

kanske dax o göra ngt nu..?

Såg nu att det var 1h o 17min sen ja skrev att ja skulle rensa garderoben... hmn... lalala...
ligger på sängen naken o väntar på att svalna efter mitt extremt heta bad! ow! jädrans vad porrigt det där lät! inte meningen alls! Badar alltid för varmt! blir alldeles svimmig o yr...
MÄRKTE NYSS ATT JA MISSAT O RAKA ENA ARMHÅLAN! skit osså!

Vår städning i garderoben!

Morrn morrn alla! Känner mig ganska så pigg o glad idag... eller kanske lite trött, men det är skit samma! Iallafall så är planen att fixa min garderob... jup jup. Och det är inte ett litet projekt det! Har kört upp alla sommar o vår kläder på vinden för att att få plats med allt. Så nu är det dax att byta plats på vinter o sommar garderoben!
Kanske är ja duktig och rensa också! Har alldeles för mycket kläder... men har så extremt svårt för att slänga, men man kan ju inte spara allt heller. :(
Vi får se hur det går med allt... det svåra är ju att ja e ganska rädd för att gåg upp på vinden här i huset. Är en sån där gammal vind där det lurar saker i varenda liten vrå. Läskiga gamla dockor som stirrar på en o.s.v...


Ni ska få en exklusiv bild på hur min garderob kan se ut när fullständigt kaos har tagit över. Det händer inte ofta att ja visar upp min garderob. Dels för ja skäms för att va en så rörig människa, o sen för att den känns så privat!
Så ta en riktig nära titt nu!

Piff o puff!

Se så piffig jag har vart då!
Vi gjorde en deal jag o D, att om han tvättade så skulle ja städa lite granna+ta disken, fast de va ju i försig för att skulle kunna laga mat till mig.. hmn... aja- I vilket fall som helst så när ja städa hittade ja en massa snäckor plus en påse sand från Thailand. Tror sanden o snäckorna är från olika tillfällen, men det spelar ju ingen större roll. :P Så piffig och uppfinningsrik som ja är. (iiiiinte så ofta) spenderade ja säkert en hel halvtimme med att lägga upp de fint på ett fat. Verkligen älskar snäckor. Hur man ser hur havet format och nött dom så de blivit hur vackra som helst! Så mysigt när man är utomlands och gå runt o leta som en riktig skattletare!



Följ min blogg med bloglovin

In full regalia

Alltid älskat The Ark, men nu älskar ja de ännu mer!
Måste bara säga att the Ark är smått geneiska! Deras nya album är ju precis nysläppt.(In full regalia) Men det är ju inte släppt på vilket sett som helst, utan som en tidning! Nu lär det inte var just bandet utan ngn smart snubbe som jobbar för dem,  men älskar den verkligen!
Dels så har de förstått att det inte bara räcker att släppa sin skiva idag och sälja den för 200kr i en skivaffär, när man kan ladda ner i princip vad som helst på internet helt gratis. Så här bjussas man på något extra fast priset blir hälften så billigt! Ja menar, inte bara det att skivan sälj i vilken 7-eleven som helst, utan att den dessutom bara kostar 99kr med tidning och allt! (ca.100sid.) I för sig med en hel del reklam i, men vilken veckoblaska har inte det?!
Hoppas andra hakar på och att det blir en ny trend, för det här tycker ja mycket om! Så tacki tack The Ark, äntligen nån som tänker lite framåt!

Coooola grabbar!

Ny shoppat

Jag bara råkade gå förbi min alldeles egna "Alice-klänning" på Zara. Och den var inte alls superdyr. Så dum som jag var köpte jag den. Dumma dumma lilla jag! Skäms verkligen... ska ju köpa vovven och allt! Den kostar inte lite pengar den. Det kan ja lova!
Men, ska inte köpa en endaste liten pryl nu! Så är det bara! Men man måste ju bara ha en Alice-klänning i sommar, ingen riktig sommar utan en. Tror nästan jag har läst det någonstans?

Jaja, man ska inte gråta över spilld mjölk, eller ngt sånt? Se så fin ja blev ju! Men kanske lite synd att den va i
svart. :P Fast tänkte om man har den till nå ljusa/färggranna strumpbyxor kanske det lättar upp lite?

Wonderland, Here I Come♥


tvättstuga och pannkakor

Så idag är ju en sådan där härlig söndag när man gör inget speciellt alls. En av mina favvo dagar! Sitter fortfarande i min pyjamas, måste ju va bland det skönaste man kan ha på sig! Fast laddar faktiskt för ikväll då det blir stortvättning! Vi är ju inte de bästa på att boka tvätttider och sen när vi oftast bestämt oss för o tvätta är tvättstugan fullbokad, så nu är det myyyycket tvätt att tvätta!
Fast sjukt skönt sen när man är klar!

Fick nog den absoluta goaste frukosten man kan få i morse! Ni vet hur ja tjatat om Buttermilked blueberry panncakes med sirap förut efter att vi kom hem från New York! Så jädrans jävla gott! Så nu gav D det ett försök i morse, och jag kan säga att det va bland det goaste! Inte riktigt lika tjocka o smöriga som de "där borta", men lika bra ändå!
Det är vad man kan kalla för en bra start på dagen! Fast kanske en dålig vana o börja käka det för ofta. :P



Dagens outfit!


Japan hälsar på i Kungsan!

Igår va ja o Daniel på en liten shoppingrunda, då vi plötsligt ser en massa folk i Kungsträdgården. Måste kollas in! Överallt va cosplayare och finklädda japaner i sina vackra kimonos! Visade sig att vi klev in i den årliga "snart slår körsbärsträden ut" i Kungsan festivalen!
Tror att de redan hade slagit ut förra året den här tiden... nu var de bara knoppar. Men himla mysigt ändå!
Tog lite smygbilder så klart!





rekorddag!

Idag så slog bloggen superduperrekord i antalet unika besökare! Hela 191 stycken! Helt galet! Antar att alla pushare hade något med saken att göra... :P Så bock och tack till er!

 SÅ HÄR glad är jag! YATTAAAA!!

Favorit i repris!

Här kommer spritreklamen igen! Favorit i repris! (såg att den kom högst upp på pusha nyss, så den här är till er så ni slipper scrolla ner så långt!


Kladd kladd...

... i hela håret...! neeej neeej! I inget snusk nu hurni! Är det allt ni tänker på?! Skäms på er! :P
 Fick bara D till o färga håret på mig... ;) Men har ingen aning om vad som händer med det... inte mycket antagligen eftersom det var ganska rött innnan. Men något blir det ju alltid! Dax att skölja ur!

Resultat kommer senare ikväll, eller i morrn! Ska ha film o pizzakväll m Daniel o storebror!



Väntar på att magin ska börja verka! Kladdigt värre...


Nybadad kvick!



Nybadad skruttkvick...

Lite vår idag!

Snart kommer kvicken! Är ju så fint väder just nu så måste bara ut på en promenad! Sen ska vi städa och fixa hela dagen! Det kommer nog inte kvicken tycka om... men det får han ta helt enkelt. :P
Hmn.. undrar om jag kanske kan få D att färga mitt hår ikväll?

p.s. Lycka till lillebror på Nationella idag! Håller tummarna!


Naruto Shippuuden...!

Stuvade Makaroner till mig ikväll!! Bland det bästa jag vet! Och sen Naruto (animéserie om grymma ninjor!) hela kvällen... är på ca det 300:ande avsnittet... typ. Svårt o säga.:P
Har Naruto perioder... ibland är man bara helt fast... men så tillslut så orkar man inte bara se mer. Fast nu är ja igång igen... Daniel ser om allt igen. Förstår inte riktigt hur han orkar. Han är nog på typ 400.ade avsnittet. Galet, för än finns inget slut. :)

Kvicken har åkt hem nu... blir alltid så tomt när den lilla odågan åkt hem. Men snart har jag mitt egna lilla monster!


Crazy liquer dude...



Att spritreklam kan vara så mysig? Kanske har han tullat lite på lagret? ;)

Oj oj, vad ska vovven heta?!

Idag är ja ledig... så sjuuuukt skönt! Har ju lille kvicken här o hälsar på också. Vi bara slappar och myser... Tror båda behöver det! sen resten av helgen blir till att vovvefixa lägenheten. Städa och rensa, tvätta och pyssla! Släppa in lite vår i huset, inte för att det är så mkt vår ute direkt. Verkligen jätte kallt ute alltså!

Åt lite lunsch med Daniel... Vi har lite namn problem Vad fasiken ska vovven heta?! Är ju så himla svårt det där.
Det ska ju va något mysigt, något som inte är så vanligt och sen något som är lite lätt att säga också... och det är ju inte så lätt.
Men vi har en topplista på namn vi kommit på; Here we go!

1. Naruto
2. Orcho
3. Itchigo
4. Ponjo
5. Tottoro
6. He-Man
7. Gizmo
8. Kirby
9. Dolphan

Någon med ett förslag?! Eller vad skulle ni döpa eran vovve?

Kvicken och jag som lodar idag!

 


Vem kommer bli min..?

Här kommer lite bilder på de små råttorna... undrar vem min kommer bli?!? Alla e ju lika söta!


Natti natti!

Jag är så sjukt trött så det går inte att beskriva... ont överallt... kan knappt röra mig eller skriva på tangentbordet... så detta får bli extremt kort inlägg. :( Har jobbat för två personer på en gång idag och vart helt ensam på avdelningen 15.00-22.00. Snälla Daniel steker korv till mig nu... kan man ha en bättre pöjk?! Skulle inte tro det!
Och sen på jobbet blev ja så himla ledsen... för uppfödaren till min lille vovve hade blivit sjuk+hennes döttrar, så det var ingen bra idé att åka dit imorrn... sugit värre. Så får hålla ut ända till valborg!

Fast hon skickade en massa fina bilder på dem... sötaste aliensråttorna i världen!
Jätte ledsen, men orkar verkligen inte lägga upp någon av dem nu... så det får bli imorrn kväll! Börjar redan 09.00 i morrn.
Go natt!

En liten valp flyttar in...

Är så sjukt glad!
Ni vet hur det ibland kan va så att man vill något så mycket så att det gör ont och så att det känns som om man aldrig kan bli helt lycklig innan man gör det där man verkligen vill! Så är det för mig just nu, så i slutet av maj kommer en liten vovve flytta in med mig i Daniel.
Jag vet att de finns en del som tycker att detta är en ganska dum idé. Och jag förstår de personerna totalt... bara det att jag verkligen inte bryr mig om vad ni tycker.. ;) D är ju inte heller så himla sugen om man säger så och honom skiter jag verkligen inte i! *påpeka*. Därför har det vart så himla himla svårt med allt det här!
Men ibland måste man göra saker bara för en själv... Och jag är helt bergis på att det kommer bli hur bra som helst!
Så 26maj är lille killen 8veckor... just nu är han snart 4veckor. Jag och mamma åker i morrn till Norrtälje för att hälsa på honom och mamman och kolla att allt ser bra ut hos uppfödaren. Han är alldeles för liten just nu för att se hur de ser ut. Har inte ens valt någon valp, utan bara tingat en från en Yorkshireterrier-kull!
Mamsen min har ju Kvicken som är en yorkie, så är ganska van vid rasen, men är så sjukt nervös över att få hem en liten valp. Så stort ansvar och så mycket jobb!
Men det är helt klart värt det! Är så himla glad!!!!

Sen vid valborg följer D med för då ser man bättre hur Valparna ser ut! Längtar så! ♥

P.s. är det någon som har lite valptips dela hemskt gärna med er!


Så här kan små yorkievalpar se ut! OBS! Ingen av dessa är min vovve!


Under Pressure

Sååå.. nu har vi sörjt klart...(se föregående inlääg) på väg ut i solen på en liten promenad innan jobbet. Stackars(not) Erika och Martin från jobbet sitter fortfarande fast i London och verkar inte komma hem på ett tag. Så vi får jobba lite extra helt enkelt. Vilka jävlar.. eller hur!
Så idag får jag jobba 14-22.00. Jag ska både stänga fiskendisken och resten av avdelningen... blir ensam hela kvällen. Sjuuukt tråkigt. :(
Tycker de ska komma hem snart! :D Sitter och lyssnar på Queen Under Pressure. Mycket mycket bra låt!

Nä nu ska jag ut innan det blir för sent!♥




Final Fantasy 13... slut...

Bara för att alla ska få sörja lite med mig och Daniel lägger jag upp Final Fantasy 13 trailern igen! För er som kanske också vill säga farväl och gråta en skvätt med mig... ♥




En Söndag natt...

Daniel har precis klarat Final Fantasy 13. Jag grät vid slutet. Kan inte hjälpa det... är en blödig tjej. Men slutet va så himla fint, och så känns det så sorligt att det är slut... fast det inte ens var ja som spelade... Ni vet den där känslan när man läst en riktigt bra bok som sen tar slut fast man inte riktigt själv är med på det. När en drömvärld man vill va i tar slut... Jaja... klockan är mycket och jag börjar bli övertrött och sluddrig. :P

Medans Daniel spelat har jag pysslat lite granna. Fick ett litet kitt med av min lillebrorsa i julklapp för att göra min alldeles egna dörrskylt! Just nu har jag bara haft en bit papper. Not Pretty...!¨
Men har vart en extremt dålig syrra och glömt bort denna nedrans skylt typ tusen grr... inte okej! F.låt till Rasmus! Men ikväll har jag vart sjukt kreativ!
Det svåra var bara att skriva namnen något snyggt med pensel. Den biten är tyvärr inte min starka sida... :(



Party med gamla gänget!

Morrn morrn! Solen skiner och fårglarna kvittrar... :P  Har inte vaknat förenns inte för så länge sen, men snart så bär det av ut! Helt klart! Kanske någon frukost ute i solen...?

Hade riktigt roligt igår... Träffade ju mina kära ex-kollegor från mitt gamla jobb. Saknar de riktigt mycket ibland. :( Men nu fick jag träffa nästan hela gänget! Sara, Sebbe, Johan och Peter, plus några till nykomlingar. Vi satt först på ett ställe vid karlberg som har ett Hawaii-tema och med bara en massa goda drinkar... hade inte råd med någon sådan för tillfället bara. :(
Sen fick vi reda på att ett av våra gamla favorit hak har börjat ha öppet till 03.00 so off we go dit, till Kära Teodoras på fridhemsplan! Hakens hak i hela universum!



Jag och Sara e smoking...!


En Pelle som kisar, en Johan som stirrar och en snygging jag inte
riktigt kommer ihåg vad hon heter.. :(

 
Sebbe bärsar! Och är glad!

Käääääärlek...

Vanille-bloggen är vår-pimpad!

Som ni kanske har sett så har bloggen varit lite konstig de senaste dagarna, och så har det inte blivit så himla många inlägg... men det är ju för att den har blivit totalt hysteriskt vår pimpad så klart!
Nu är det ju vår, så då  behövs ny och fräsh design! Blev det inte fint?! 
Jag är nog ganska nöjd ändå. ;) 
Att fixa och trixa med designen är ju nog ändå en av de roligaste sakerna som tillhör det här med att blogga.Men man får ju inte hålla på för mycket bara, då vet man ju inte vad som kan hända. :P

Nu är jag iallafall helt nybadad och njuter av den första lördags koppen med te i mitt fina lilla kök! Här har man det nog som mysigast! Ska visa lite bilder någon gång, e tyvärr lite för stökigt just nu.:P 
Men för att beskriva mitt lilla kök så kan jag säga att det är välidigt rosa och det är min stora stolthet här i lägenheten. Har gjort nästan allting själv, med hjälp av pojkvän och familj!
Alla skåpluckor är rosa med vita rosenknoppar i porslin, sen har jag satt upp en älvtapet vid frukostbordet. Den är så himla himla söt. Resten är vitt, likaså trägolvet.  Sen så sitter jag i världens mysigaste lilla kökssoffa! jaja, får bli ngn bild sen istället. Mkt disk har en tendens att förstöra ibland... :)

Tyvärr bär det snart av till jobbet. :(
Blir ett långispass. 12-21.00. men ikväll ska ja träffa gamla vänner jag saknat en massa! Mina förra jobbarkompisar ska parta lite ikväll så ska bli super roligt! Har inte träffat dem på jätte jätte länge!


En liten smygistitt ska ni få iallafall! Här  bor jag i världens bästa myshörna!

 Bor bland älvor och troll!


Sötaste skräpgubben

Har ni sett så söt! Hur fasen det där har gått till förstår jag inte riktigt... men snögubbar, släng er i väggen!
(dax att dra till jobbet. ;)

Du är allt jag vill ha...!

Sitter och lyssnar på Jacob Hellman! Är han inte hur bra som helst? Så synd att han aldrig gjorde någon mer skiva! :(
Har ju inte skrivit något på ett tag nu.. sånt som händer ibland när man jobbar och allt! :)

Men men... ville inget speciellt just nu. Bara säga hej!
Så hej hej!
(snacka om skriv torka, men är ju så dåligt väder!)

Jakob Hellman: Du är allt jag vill ha

Två timmar kvar,
jag har äntligen tagit mej
in i en annan värld.
Det är två timmar tills dom tänder i taket
men då är jag inte här.
Var har du varit i hela mitt liv
eller under hela min kväll.
Under klänningen tar hon små kliv,
hon kliver närmre och närmre mej.
Och jag vet inte varför hon ler när hon håller i min hand,
men jag ser att hon vet att hon är med i leken. Och jag
är allt du vill ha.
Ta en av mej jag har mycket kvar,
jag har eld om du vill ha.
Vad var det du sa att du tycker?
Det tycker inte jag!
Natten är vacker och månen är full,
och du är som natten och jag är som månen
och du är som jag.
Du är allt jag vill ha.
Håll dej intill mej
jag vill inte hellre
va' i nå'n annans hand.
Säj vad du vill, det är många kvar
att tappa bort dej ibland.
Alla går långsamt,
gift dej med mej,
eller pröva och säj det själv.
Känn hur det låter,
man kan inte se klart
längre än ikväll.
Ja, säj vad du tror att du tänker imorgon,
Men jag vet att du antingen går eller blir kvar
och som jag sa,
du är allt jag vill ha.



Sladdar?!

Är det bara jag som har sånna sjuka problem med att hålla reda på alla sladdar överallt?!  Det är ju en sladd till varenda grejj man har! En till kameran, en till mp3spelaren, en till mobilen och sen en för att ladda mob, kamera och mp3!
Varför kan det inte bara finnas en sladd till allt?! Skulle underlätta så sjukt mycket. Så nu missar ni då ngg jätte sköna bilder från en fika med min brorsa igår, bara för jag hittar inte den ...*piiiiiip*... sladden. Får se om jag hittar den senare kanske. ;)

Tänkte...

... bara påminna om kävllsöppet på DI NUOVO ikväll! Ifall ni hade glömt bort bara helt enkelt, för det vore ju för synd!
För mer info läs några inlägg neråt!


Jag ska ha den här kläningen ikväll,, fast en den gröna! (likadan men inte samma :P)

Nu ska ni sova...

  En liten gonattsång som hjälper er på traven lite grann... Natti natti!♥
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


VinMingel hos DI NUOVO

På onsdag kväll tycker jag verkligen ni ska komma förbi DI NUOVO! Det kommer bjudas på vin och snacks pluss att det kommer va superrea på förra säsongens vår och sommarkläder! Lovar att det kommer finnas hur mycket fint som helst och allt kommer kosta 200-250kr! ♥ Sen finns självkart en massa sommarnyheter för den som är sugen!
Dessutom kommer en ny Smyckes designer visas upp lite extra. Gunns smycken! Ni som läst bloggen innan kanske känner igen hennes små söta knubbiga änglar i alla olika färger och former.

Minglandet börjar kl 18.00 och håller på som tidigast till 21.00, men har vi det extra trevligt så kanske det blir en riktig helkväll! Själv slutar jag inte jobbet förens kl.20.00 men ska skynda mig på så jag hinner va med en massa ändå!

DI NUOVO ligger ju på Luntmakargatan 54, tunnelbana Rådmansgatan, uppgång tegnergatan. Luntmakargatan ligger precis bakom Sveavägen!

Jätte varmt välkomna dit! Hoppas vi ses där!


Bild från DI NUOVO!


Första tussilagon!

Kom nyss hem från lunsch med D. Blev thaiWok med ris. Mycket gott! Och sen även en liten promenad på detta ute i vårsolen!

Inte nog med det så plockades den första tussilagon! Kan det bli mycket mer vår än så här?!

Snart ska man till jobbet, men det är bara ett mespass på 5timmar. Sen blir det "Kick ass" (bio) på söder. Den verkar ju skitakul!



Snigelkrukan i bakgrunden är en förlovningspresent från min mormor. Är den inte hur söt som helst?! ♥


Just det.. ville bara visa...

...min aldelles ny shoppade  Kamelot t-shirt från igår! Fick den av D! Så snällt så! Tycker den är lite extra cool för att man inte riktigt kan se att det är en rockkonserttröja, utan den hade lika gärna kunnat shoppats på Carlings.
På bröstet står det bara "poetry for the poisoned" och ett stort K. Mycket smakfullt!


Veckan bild!

Tog finaste bilden igår kväll innan konserten ute på djurgårn! Man ser inte lika bra på bilden hur skarpt blått skillan lyste, men fin ändå!


Kamelot Konsert!

Huvet dunkar och öronen piper! Har nyss kommit hem från en riktigt bra rockkonsert! Daniel drog med mig för att se det norska bandet Kamelot som är något sorts heavy metall, symfoniska, power melodiskt... ?!?
Öööhm... konserten va skit bra i vilket fall som helst fast jag inte riktigt hängde med i låtarna!



Lite bilder... (kolla in snubben med längsta håret! Lovar att han borstar det hundra tag med borsten varje dag!)

... Och så en liten film snutt!


Pixlarna Anfaller New York!

Bland det coolaste jag sett på länge!
Daniel hittade det här klippet så snodde den. tacki tack till dig♥

 

 


Lite så ganska bakis...

Idag vakna ja och va lite så ganska bakis! En ganska så trevlig känsla, för brukar inte  bli så himla värst bakis annars. Men idag är huvet ganska tungt och det dunkar på ganska så bra där inne! Himla mysigt! ;P
Perfekt timing eftersom det blir riktigt rockkonsert ikväll! Berättar mer om de lite senare kanske.

Men nu va det ju så att Färsken på mitt jobb verkligen behövde några drinkar i går kväll! Vi har en liten kris på jobbet förstår ni, men vad jag har förstått så är det ingen bra idé att skriva om jobb grejjor på internet och bloggar, men en liten ledtråd är att det är en riktigt äkta sliskig klysha... :p Där av kommer årets citat:
" Jag visste inte att alla visste". Joooooo du, alla visste!

comsi comsa... eller något sånt, så kommer vi klara oss så galant ändå, för vi e ju så grymt grymma! ;)

Kvällen började ganska så sent eftersom jag slutade 22.00 på jobbet. Men slängde mig i en taxi fort som tusan till essingen där Jacob(försäljnings ledare Ost och Chark), Veronica(försäljningsledare Deli) och Chatrin(försäljnings ledare fisk) vänta hos jacobs kompis Henrik. Efter förfesten bar det av till "Lokal" vid Kungsholmstorg där vi skulle möta Emelie A... Men hon va inte där+ att jacob banga och drog hem. Inte okej Jacob!
Iallafall, Några drinkar senare, efterfest hos mig med några fler drinkar!


Snygga bruttan Veronica älskar Strawberry Daquerie(Ingen aning om hur det stavas.)
   


Chatrin va på Hugget!


Mmmm Drinkar e ju så gott... men shit vilken risig frilla!



Ännu fler drinkar!




Tack vänner för en Jätte trevlig kväll!   ♥


Efter påsken... Ja då kommer våren!

Vill bara börja med att visa denna våriga bild för att få in den rätta känslan idag! Titta på den, njut, och känn att en sån här härlig dag ska jag ha idag!
Kanske överdriver lite nu, men är ju så mysigt att de gröna bladen börjat slå ut.  :)
Och sen så är ju de tjocka kyckligarna grymt söta!


En duktig dag!

Idag har jag vart riktig duktig! Är helt ledig idag så bestämde mig för att göra lite nytta för en gångs skull! Började dagen med att vakna till en repris av top modell säsong.. ehm... 10kanske? Det är bra tv det! Drack dagens första kopp te, käka två mackor med cream cheeeeeese...
Sen ni ska ja berätta att ja skura badrummet i nästan 2timmar! Hur duktigt är inte det?!
Förrutom det så åt ja och Daniel middag hos mormor som fyllde år 21mars, lite för sent och fira kanske, känner mig som ett så dåligt barnbarn ibland. :(
Men ibland har man svårt att få tiden att räcka till. Dagarna bara flyger fram och så vips så har det gått en månad nästan!
Well well...
Jag och Daniel ska ha filmkväll ikväll! 3 filmer har vi hyrt, å vi planerar att se allihopa!
Vi ska se "Nine", "Moon" och en "Law Abiding Citizen". 

By by och antagligen go natt för ikväll!♥


Manah naamah

Men det här blir man ju gladast av!



Sucken, Trucken...

Idag har vart en tuff dag, för jag har tagit truckkort! Då kan man ju undra vad tusan jag ska med det till. Ja, de undrar jag med ska ja tala om. Har ingen aning om vad min chef har för sig... men men. E väll bra om man kan så mycket som möjligt. :P
Dagen skulle vart mycket mysigare bara läraren hade vart en smula trevligare. Han verkade tycka det är extremt kul att mobba de som inte kan allt på en gång! (me) :(
Allt är inte alltid så lätt som alla säger att det är. Folk vill ibland vara lite mer märkvärdiga än vad de är.


Oooops... Det va inte ja... laalala.


Du äckliga fina väder...

morrn morrn! Är det inte inte äckligt fint väder idag...? Vill man inte bara spy av det vackra vårvädret? grrrr...
Känner mig lite grinig... måste springa  till  jobbet any minut NU!
Kan inte få mig till att klä på mig... Vill ju mysa ute i solen. Hoppas det kanske e lite sol när jag slutar jobbet i morgon kl. 15.00.

Hmn... nu har jag endast 16min på mig tills jag måste stå i skor och jacka för att sprnga till jobbet, men här sitter jag i endast pyjamas. Så typiskt mig!
Well... måste rusa nu... Kanske vi ses ikväll igen?!

Ha en solig äcklig dag nu ni som kan!


Bild nr 3; Rose och Jack! Trött, men färdig...

Mer än 7timmar senare och jag blev färdig. Tyvärr är det så ibland att när jag börjat med något så är det riktigt svårt att sluta innan det är helt färdigt... Bra ibland, men inte alltid.
Fast det är härligt att måla nattetid. Man blir sådär alldeles skönt dimmig i huvet. Och sen så börjar ja ju inte förens kl.14.00 i morgon, så kan ju sova hur länge jag vill!

Kan höra vårfåglarna sjunga utanför fönstret. Så där som man kan höra dem när man är påväg hem från festen mitt i sommarnatten när det är helt ljust ute. Längtar till sommaren...


Fick inte riktigt till någon bra skärpa här i mörka natten... men kanske duger så länge!



Natti natti...

Titanic is the Shit!

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio känns som klockrena deltagare till min nästa tavla i serien legendariska kärlekspar!
Så de blir next up! Började lite igår kväll efter bion och måla sen halva natten! Gick till sömns ca; 01.30. Började jobba redan 10.00 idag så kändes som ett måste :P
Titanic är iallafall en av de bästa filmer som någonsin gjorts. Utan tvekan... en av de filmer jag gråtit mest till. To.m har den det bästa soundtracket någonsin!

Så nu ska jag fortsätta måla! Har kliat i fingrarna hela dagen på jobbet! Sen blir det middag. Daniel lagar extra gott till mig idag! Biff med den första sommarpotatisen och Beanease!! Oj så gott! Han kan va ganska snäll han ibland. ;)

P.s. Om Alice i Underlandet som jag såg igår kväll; en himla mysig film med mycket fint att titta på. Men är ändå liiiiiite lite besviken. Trodde den skulle va lite mer äventyr och action. Den sakna ngt. Men älskade Alice klänningar! Hon hade säkert 5 ombyten eftersom hon krympte och växte hela tiden, så ena klänningen va mer sagolik än den andra! Önskar mig 3av de 5 klänningarna!

Jaja, nog tjatat. Nu ska det målas!


Alice in Wonderland!

Är lite senare än alla andra att skriva om Alice i underlanet!

Men ikväll blir det äntligen dax! Sett ifram emot den ett bra tag nu, men det har aldrig riktigt blivit av att man sett den. Daniel och jag hade egentligen tänkt att gå och se den i New York på en sån här IMAX biograf. En super bio som e typ som cosmonova! Men det hann vi inte med där heller! Så ikväll smäller det!

Älskar Alices klänning i filmen. En riktig Sagodröm som är designad av Marlene Birger; om jag inte har läst helt fel någonstans... (osäker)




Glad Påsk!

Hoppas alla får lika fint väder som jag!

Det ser ju hemskt skönt ut, men det blåste faktiskt ganska kallt...!


I vårsolen nere vid Stadshuset! En av mina favoritplatser!

I Förrgår kväll!

Har vart lite seg med uppdatering, men det här hände i förrgår kväll!

Efter firandet hos Daniels moster Vickan så bar det av hemmåt! Men Natalie och Micke lyckades vi lura med på Tv-Spels kväll!
 (Natalie är mickers flickvän, och Micke är Daniels brorsa.) Tanken va att vi skulle spela NEW SUPER MARIO Bruce som vi sprang och köpte endast bara för den kvällen, eftersom vi trodde vi hade 4kontroller så att alla kunde va med! But noooo... först så funkar det inte med Game Cube kontroller men då tänkte vi att vi kunde ju iallafall spela två då med WII kontrollerna, but noooo... vi vände upp och ner på hela lägenheten efter den ena. men helt borta!!!
SÅ där satt vi 4pers och fick turas om. Inte snällt! Men men, vi hade trevligt ändå!




Micke och Daniel... eller... e d inte Hasselhof!?!?! (Micke tycker inte om att va m på bild.)


Vad gör Natalie i köket...? hmn...


Joo.. goda Irish Coffé!


MMM....GRÄDDE!!


Mega Man är fortfarande lika svårt som för 10år sen! Men oj så skojj!



April April, för ja kan lura dig vart ja vill!

Har hittills lurat Daniel hela 3grr. Och mer kommer det bli!

Men Oj Oj, glömde visa lite fint härifrån också! (Här på DI NUOVO)
Dagens outfit består av en liten grön/turkos klänning med jätte fin virkad spetskrage! Har haft den jätte mycke på sistone. Känner mig så fin så fin i den..!


Visst e ja ganska så fin i den!
Finns i fler färger... Om du också skulle vilja ha en... :)



Denna super romantiska topp vill jag ha så mycket så det gör ont!!! *Snyft* Men man kan ju inte ha allt. :(

/Massa påskiga kramar!


Påsk hos DI NUOVO

Idag jobbas det hos DI NUOVO! Tyvärr är det gaaaanska så dåligt väder idag, vilket tyder på lite folk här. :(
Sen tror jag också att många är på väg till land och andra påskiga ställen. :) Så här sitter jag aldelles ensam och myser med tända ljus och en stor kopp te! Så kom gärna förbi och hälsa på om ni är i näreheten!
Har läst lite i Sofis mode och en gammal söndags bilaga annars gör jag inte många knop! Det är vad jag kallar en skönt arbetsdag!
Idag har DI NUOVO bara öppet till halv tre. Ska dra iväg på 40-års kalas! Mysigt med lite fest sådär på en torsdag!
Annars så är jag ganska trött. Hård jobbvecka. Vintagemässan i helgen och sen långa dagar på jobbet! Känner mig sjukt snusig. Skulle kunna somna just här och nu!

Nääää, nu måste jag jobba lite... vill ju inte göra Bossen arg(lille mamsen)! ♥



Påskfint hos DI NUOVO!




RSS 2.0