Test

Snus...

Äntligen... efter sjuukt mycket bus... sover lilla Naruto. Ingen aning om varför han valde mina skor istället frö mysiga korgen. Men han hann nog inte längre än så!


Lite dålig mobilbild.. men vem bryr sig om sånt när man har en sån liten pys!

Naruto har äntligen kommit hem!

Har egentligen inte tid o skriva något, har så himla mysigt me min lille vovvse. Men här kommer lite bilder iallafall!
Han är nog det absolut sötaste jag någonsin sett. Så himla lycklig o kär!

















Idag kommer vovven!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

GeekDay!

Va sk ni göra idag denna årliga Geekday! Alla ska va så nördiga som det bara går tycker jag och bara göra saker man kanske annars skäms lite för!
Sett dig o spela lite tv-spel, ta fram din gamla frimärkssamling eller bara klä ut dig till  din favorit superhjälte! Vet inte riktigt va ja ska göra idag... ska ju till jobbet o va där hela dagen. Känner mig bara jätte sjuk, så vet inte riktigt hur ja ska orka. Är en sådan där lång dag idag... :(
Men kanske ska ta me mig en DS o sätta mig i skyltskrivarrummet  nörda mig hela dagen. :P

annars e ju det hetaste tipset o kolla in Big Bang Theory, den nördigaste och härligaste serien just nu. Perfect för geekday!


Tjejkväll hos DI NUOVO!

På torsdag är blir det tjejkväll hos DI NUOVO! Så då får ni ta mer er alla brudar ni känner! Systrar, Mostrar, tjejkusiner, fastrar, mammor, mormor, farmor, svärmor och väninnor, alla ska va me!
Som vanligt blir det en massa vinmingel, och lite tilltugg, men sist men inte minst, 10% på allt i hela butiken!

På DI NUOVO finns nu en massa nyheter! Så himla somrigt överallt i hela butiken! Ska du på bröllop, eller ta studenten eller kasnke bara gå på en massa fester i sommar ska du absolut kika förbi på torsdag!
Så varmt välkomna ska ni vara!

DI NUOVO ligger ju såklart på Luntmakargatan 54, T-bana rådmansgatan, Tegnergatan.

 


i morgon, i morgon, i morgon...

... i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,
morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon,morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon, i morgon...

I övermorgon!

Idag känner ja mig ganska så nerrvig! Idag kan man ju säga att man hämtar vovven i övermorgon! Nu räknar man ju inte längre dagar... herregud! Längtar så mycket! Vi har nog shoppat klart det mesta på  vovvefronten nu. Iallafall grundgrejjorna man behöver, o mest det som hör till de lite mer onödiga sakerna. :P Mys o leksaker o sånt! :)




Så synd om mig... :(

Idag är iiiinte så mycket min dag direkt... måste till jobbet snart. Vill inte, orkar inte. Aaaaah, tycker så synd om mig själv så det är inte sant! men har proppat i mig lite piller nu, så laddar för jobbet!

Se så sjuk man kan se ut! Så om ni tror ni har en jobbig dag... :p




Så va man sjuker igen...

Så då va man sjuker då. Jävligt bra timing måste ja säga! Kan ju inte direkt sjukskriva mig från jobbet bara några dar innan man ska ta långledigt. SÅ tack så himla massa! Men det värsta är ju om man inte hinner bli friskis tills vovven kommer... det får ju inte bara hända! :(

Men men, har en så snell pöjk här hemma som tar hand om mig. D må ja säga! Han har städat o skurat hela dan meddans ja bara legat nerbäddad o kollat gossip girl. Fast försökte faktiskt hjälpa till lite grann men blev snurr snurr i huve då ganska fort. :P

Nu kikar vi på Dear John! Känner redan nu att det är en garanterad bölfilm... kämpar redan mot tårarna fast inget sorligt har hänt en, men allt blir ju sorgligt om man vet att det kommer o sluta hemskt!
Jaja, dax o återvända till filmen... (Mr D är nere i tvättstugan. Vilken man!)

xoxo... gossip girl! (sett alldeles för många avsnitt gossip girl idag.)

Lite segis idag... :(


Veckans bild


Månadens skönaste dag!

Idag har vart månadens skönaste o härligaste dag! Va så länge sen! Dan börjar me att kvicken hälsar på. Alltid lika mysigt! :) sen pannkisar till frukost/lunsch med D o hans mams. Också jätte mysigt! Men sen, bästast av allt! En helledig dag ute i solen... den första i år! Så jag, kvick o fantomen (seriegubben i blå kalsonger) la oss nere vid norrmälarstrand. O där låg vi, inte en timme, inte 2timmar, utan över 3timmar! Snacka om att ja bränt mig lagom mycke. E extremt solkänslig. :P Men va gör de när man få känna sig genomstekt? Sån himla skön känsla!
Extra mysigt o ha kvicken till sällis.
Se så skönt han haft de! Ska snart hem till mamsen o papsen. Lilla mamma fyller ett år extra i morrn! Köpt så fin present så. Fast kan ju inte berätta vad här ifall ni skulle skvallra. NI är inte o lita på, helt klart! :P

Kvickar gillar osså soool!




6 dagar kvar!



Det är nu den riktiga nedräkningen har börjat! Inte ens en vecka kvar, utan man kan börja räkna dagar! I och me att ja hitta mobilsladden får ni nu äntligen sen voffsarna! En av dessa åker ja hem me på ons!

Äntligen...

... hittade ja den nedrans helvetes mobilsladden! Har ju hela mobilen full nu med en massa bilder som ja hela tiden tänkt att den ska ja lägga upp o visa... but no! Sladden har gömt sig nu ända sen julas tror ja! Vill nog inte ens berätta var den låg någonstans... :p Ett alldeles för lätt ställe!

Så här kommer alla bilder ja gått runt o sparat på! En massa gott o snaska på, på en o samma gång!

En massa vår! Ja o lillebror fika typ den allra första vårdagen det ens gick o sitta ute! Visst e han en riktig läckerbit brudar!?

Mr D on the rock!

efter 8förpackningar blekning!

Nämen... ujj ujj, så blond ja blev!! 8förpackningar blekning senare så känns det helt plötsligt helt okej och helt förståerligt att se ut så här! Ingen aning om varför, men känns helt naturligt... kanske är det så att även hjärnan friteras lite granna meddans håret bleks?"

Så roligt ja ska ha de nu! Blonds have more fun, eller nått!? :P


(ps. om 10min är det bara 1vecka kvar tills vovven kommer!!!)♥




frilla under renovering!

Nu är det ny hårfärg på gång igen! Har hört från några ett antal gånger att ja byter färg på håret så sjukt ofta, men har aldrig riktigt hållt me dem. :P
Men nu måste ja kanske börjar erkänna lite grann att det hela är sant. En flickas hår är hennes bästa, men även hennes värsta fiende! Helt klart. aldrig blir man nöjd. :P

Jaja, ska snart dra iväg o käka frukost på fik me Daniel o sen handla ännu mer hårfärg. De fyra förpackningarna ja använde igår räckte tydligen inte... suck! Har ju så jädrans mycke hår!


trött nu så ska nog sova

Nu har ja vart vaken nog för idag. Blir jobb i morrn me, så nu ska det sovas gott, så himla himla trött! Ledsen, men har fått en knäpp på såna här rörliga animationer eller va d nu kallas för? Har nästan precis upptäckt dem, är lite seg när d gäller internet o datorer förstår ni. Tror kanske t.o.m att de va som mest poppis när ja gick i mellanstadiet...:P men va spelar de för roll... de är ju så söta!

Natti natti♥


Scones


Morrn morrn! Vi bakar scones! Så himla mysigt! Men sen bär det av till jobbet... så ledsamt! :(
Men det gör inget...
... för idag är det bara 1vecka och 5dagar KVAR TILLS VOVVE  KOMMER!JÄJJ! Shake the bootie!

Gissa maten

Gissa va vi käka till midda! Slaffsigt värre... :D


På mitt kylskåp!

Tycker alltid det är ganska roligt o spana in folks kylskåp när man är på besök. De kan va så personliga med alla små delar av deras liv eller små inköpslistor och minneslistor. Bästa snokstället någonsin!
Så här får ni snoka på mitt kylskåp!


inne... eller ute?

Så vad ska man göra en ledig dag när det ser ut så här utanför fönstret? hmn... inne, eller ute... inne... eller ute. Det är ju inte helt solklart, så man behöver väll inte ha dåligt samvete om man inte orkar hitta på något? Fast ändåå... så e d ju liite lite blå himmel där mellan molnen. När man jobbar o de är fint väder svär man ju alltid över att man jobbar, men då när man väl är ledig är man ju så sjukt trött så man bara vill ligga i sängen hela dagen och verligen vill att det ska regna! Fast det kanske bara är jag?!
Guuuuu va jobbigt det ska va!  



Nyplockat

Plockade lite blommor till D i parken i morse när ja va ute me kvick. Tror nog att det va de sista vårblommorna som va kvar i hela stan... f.låt f.låt alla som tycker de e finare att låta de växa på marken eftersom vi inte har så många här! Men ibland måste man ju bara! :)

Romantik i ett vodkaglas.



1vecka o 6 dagar kvar!

Nu börjar det verkligen dra ihop sig... Försöker o inte tänka på det så mycket, för då kan jag med all säkerhet inte sova på nätterna. Men idag är det bara 1vecka o 6 dagar kvar! Mindre än två veckor!
Och än har vi inget nedrans namn på den lille saken... vovven alltså, som flyttar in 26maj!

Men vi fick en liten idé iallafall p namn. Ja kom på chockoboo! O det är ju såklart lite långt kanske, men då kom vi på att man kan ju kalla honom för chockie, eller chokiesen... uttalas ungefär som tjockis! Det tyckte iallafall ja va jätte fint!

Kvicken är fortfarande inneboende! Men han stinker mer än någonsin.! Fick inge shampoo och borste med så ja, han har sett bättre dagar. Han får hålla sig helt enkelt till papps hämtar honom idag eller imorrn.:)
Men han brukar aldrig direkt klaga när han e trasselsudd!

Hund i webbcamera. Han kände sig inte riktig bekväm att se sig själv sådär! Men vem fasen gör det i en webbencameran? Man kan ju inte annat än se ful ut!

Sur kvick!

En kvick, muhammed och ett rörigt vardagsrum!

Sitter här i mitt röriga vardagsrum. Dricker mitt te o myser med kvicken! JA! Stämmer bra de! E kvickenvakt nästan hela veckan o han e så snäll så! Förutom att han ska vakta maten hela tiden. Tar en halvtimme för att få i honom den. Han e en sån jävlig hund ibland, min lilla mysis!

Tittar på tv-4 efter tio med malou. Han konstnären som satte ut en rondellhund med mohammed på är med.Tänker inte ens nämna hans namn för det är han inte  värd! Ja börjar bli så sjukt irriterad på honom. Äcklig gringubbe som bara ska bli känd genom att bajsa på andra. Visst kanske det va okejj första gången för 3år sen med yttrandefrihet m.m. Men nu för en andra gång muckar han ju bara! Ställ upp i paradisehotell istället! grrrrr!
Jaja.. ska sluta sura... :P

Så fint väder idag! Vi ska på långpromenad sen! Vill bara se reprisen på topmodell som börjar 11.30varje dag. Inte riktigt hundra å vilken säsong de är på nu.. kanske 12? hmn... men va värsta dramat igår för en av brudarna satte dit en annan brud mitt framför Tyra och sa att hon inte ville vara kvar och tyckte att hon skulle åka ut istället. Mitt i utslagningen. OMG!

Yikes! Måste hinna diska innan! Ingen gjorde de igår efter middagen, så är gaska rörigt i köket med. Va ju ja som laga middag igår för en gångs skull! Lyxade till det och köpte gösfilé som ja aldrig lagat förut. Inte lagat så mycket över huvudtaget i för sig. ;P
Men det blev jätte gott! Stekt gösfilé med sommarpotatis och fetaoströra. Daniel sa att  de va det goaste ja nånsin gjort! Men som sagt... inte gjort så mycket. :D

Nä, nu blir det till o diska!

Minnen från New York

New York 12april-16april


Eftet Hairmusical på Broadway.


Mitt på Times Square.

Hard Rock café!

Veckans bild!


Hundkorg: Check!

Vi hittade världens finaste hundkorg i Jacobsberg! Nu måste ja bara hitta något mysigt o bädda med.
Blev så glad när vi hittade den för annars finns bara de här olika puffarna som ska va mysiga, men tycker de ser så tråkiga o moderna ut. De är säkert jätte sköna, men en korg känns lite mer som dens egna lilla "ställe" där han kan han sina  leksaker m.m.


Hell Kitty tycker korgen e jätte mysig!


p.s. Fick jätte fina nya bilder på vovvarna till mobilen, men hittar fortfarande inte den ´*piiiiiiiip* sladden! Grrrr. när ja väl får tag i dig så ska du få så sjuuuukt mycke..*piiiiiip*!

korv e gott!

Igår va vi i kallhäll hos Daniels mams! Planen va ju o grilla... bara de att de börja spöregna! Härligt! Men vi trotsade det kalla äckliga(el. kanske d va daniel som gjorde det?) vädret! Grillad korv e ju faktsikt godast!



Mr D är cool i röken...

Fågel sjunger Zelda

Hittat på Youtube! Den som har den här musikaliska lille fågeln spelar helt klart för mycke tv-spel!




Vaniljte med citronhonung

Blanda aldrig vaniljte med citronhonung. Ingen bra idé. Lovar! Känns som om ja kommer ha den där smaken i munnen hela dagen. Får skrubba munnen länge sen...
Vill bara meddela att ja kommer bli så långt super ledig så det finns inte! Helt stört. Känns som om ja kommer halvft sluta på jobbe. Ganska skönt, men kommer nog ha o göra så det räcker o blir över!
Så från och med 26maj(NÄR JA FÅR TA MIN VOVVE HEM) så är ja ledig 18dagar fast med lite jobb dagar emellan. Och sen så efter det jobbar ja bara jätte lite dagar innan midsommarveckan+ngt under midsommar. Sen blir det monster semester efter det!
Så är det någon som vill fika kan ja nog peta in det någonstans! :)

                                                                                  Fight Me♥      Söta Ibuki

Nyshoppat till vovven

Äntligen shoppat lite till vovven som komma skall! Lika bra att börja lite. :) Koppel e klart, sen mest lite leksaker. Hello kittymjukis(ja ja vet att d blir en kille men kunde inte hålla mig riktigt.) En skum groda, o sen köpte Daniel en hulkenboll!
Nu behövs bara någon mysig säng/korg, lite skålar o skötselgrejjor.



helt normalt?

Har suttit precis hela morgonen o kikat på blocketannonser med bilder på små yorkisvalpar. Börjar bli helt knäpp! Hur ska ja orka vänta så länge som mer än två veckor till!
well, nu måste ja gå... ska grilla på jobbet idag! Låter ändå som helt okej jobb. ;)

Yorkvalpar från blocket♥

urk

Eftersom ja inte har så mycke o skriva om så kan ja visa hur trött, sliten och ful man se ut efter en lång dag på jobbet en onsdakväll!
Se bara! :) p.s. finnen är ju så klart kvar!



Röntgenbild på kermit!


sicken skitblogg då!

Hojj hojj! Ledsen att bloggen är så grymt tråkig att läsa just nu. Händer ju ingenting här! Känns ju jätte taskigt för er som faktsikt tittar in med lite jämna mellanrum, o så har det inte hänt ett pilleskit. F.låt f.låt!
Har en massa bra bortförklaringar men vet att de inte är så kul o lyssna på sånt skit, så de skiter vi i helt och hållet tycker ja! Låt oss säga så här då! Nu är det ju inte alla som lyckas leva på sin blogg, utan faktsikt måste jobba lite mellan bloggandet. Äta bör man annars dör man! Så det så!

Aja, nu har ja ju iallafall lyckats skriva ett inlägg om hur lite och dåliga inlägg ja skriver. Hmn.. Alltid något! :P

Boojaaa!


Hej vänner!

Hej vänner! Är sjukt trött ikväll, men endå så uppe i varv. Sov nog bara 4 timmar inatt. Snurrar bara runt en massa i huvet. Helt galet där inne! Ni kan aldrig ana! Känner mig alldeles orolig o nervös över en massa saker som måste fixas o planeras. Skulle va så skönt o bara ha hem min vovve på en gång! Kommer ja va så här spattig nu i 3veckor framöver?
I huvet snurrar vovvenamn, saker som ska fixas i lägenheten o hur fasen ja ska få ledigt från jobbet, plus en massa mer ointressanta saker.

Men nu ska ja nog ta ett varmt bad för o lugna ner mig lite. Sluta tänka en massa helt enkelt. Hur svårt kan det va? ;P

Förresten, kom på ett grymt vovvenamn idag som hamnade ganska högt upp på listan!

Idefix! Lille vovven från Asterix och Obelix!



finnen

Trots att ja haft världens bästa dag idag så vakna ja upp med världens största finne mitt på hakan! O den blir bara större o större så börjar bli lite ledsen nu. :( Den gör ju så nedrans ont!


Lite svårt o se kanske... men lovar.. den är där! O den är enorm!


Inte långt kvar nu

Har haft världens bästa dag idag! Har hälsat på vovvarna som bodde så himla fint ute på landet med hästar o katter. Valparna va så sjukt fina o kändes jätte bra att få se hur bra de hade det! Så nu är det bara 3veckor kvar så kommer lille vovven. Helt galet vad ja längtar!
Här kommer lite mysiga bilder tills vi alla väntar till den 26maj! p.s. gick inte riktigt o välja valp en för alla va fortfarande ganska lika varandra!


Sälj en vovve till mig... snälla!


Skulle du sälja en vovve tilll mig om du va hunduppfödare o du ville dina vovvar d bästa?... hmn...

skit osså!

Får aldrig de här musikpoddarna eller va fasiken de heter o fungera... känner mig så oteknisk... :( Jaja, de e ju fina iallafall. :)

Nog dax o väcka daniel snart om vi ska hinna iväg♥


Dagens låtar!


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com   

Idag behöver ni lyssna lite på en riktig gammal favoo gubbe. Cat Stevens!


Vovven, snart på G

Idag smäller det! Sitter här i köket o e sjukt nervös! Vaknade 08.00, kände mig jätte trött i hela kroppen, men huve snurrade runt runt. så mer sova blev det ju tyvärr inte. :(
Så nu sitter ja här med dagens första kopp te. Eller mer potta med te kan man nog säga. ;)
För er alla som antagligen inte har någon aning om varför ja e så sjukt spattig är ju för att ja ska hälsa på min vovve idag. Eller den vovve som kommer bli min lille vovve. O sen är ja nog lite extra spattig för att Daniel blev lite sjuker igår, så va inte säkert att han skulle kunna följa me! Han säger han mår mycket bättre idag o att han ska me.  Men e inte riktigt hundra än på att han talar sanning den lille jäveln! ;)

Men vädret är på min sida idag iallafall! Ser sjukt varmt ut ute. Fast har nog aldrig sett kungsholmen se så tom ut. Inte en kotte ute än, trots det fina vädret. Riktiga sjusovare alla är! Undrar förresten varför man säger sjusovare? Ja menare, att sova till sju bara är ju jätte tidigt. hmn... får bli dagens tanke ställare d där!

Så nu är dagens stora fråga! Vad ska man ha på sig för att se ut som en seriös vovveköpare?! Aldrig behövt tänka på en sådan outfit förut!
Känner för att klä mig riktigt vårigt ida för vädret. Men man vill ju inte se för gulligull ut heller. Då kanske de tror att man bara e ute efter en ny accossear eller leksak. Shit va svårt. :(
Jaja, har några timmar på mig kvar o komma på något. Tar Nortäljebussen som går vid 13.00typ.

RSS 2.0