Test

Suck och stön...

Inte för att klaga hela tiden, men hinner ju inte göra något roligt alls när man jobbar så här långa dagar! Jag hinner varken blogga, måla, sova jätte länge eller va med Daniel... :(
Så himla synd om mig!!!

MEN! Här kommer något jätte bra! Trodde jag skulle behöva betala tillbaka en massa pengar till skatteverket, men istället FÅR jag hela 4300:- tillbaka! Så lite extra bra semesterpengar skadar ju aldrig. :)

Fast är mest sur... kan inte hjälpas. För jag är ju så trött, men om jag sover nu, ja då måste jag ju snart gå upp för att sen gå till jobbet på en gång. Förstå vilka problem jag har!


Men snart så är det påsk! Är ledig hela helgen så ska mysa med hela familjen! ♥Längtar♥


Jobba, jobba, jobba...

By By världen... dax och gå till jobbet. 12-22 idag och imorrn! Suck... 

Hörs om måååånga många timmar... :(


Bakåt:Framåt VintageMässan!

DI NUOVO var ju på BAKÅT:FRAMÅT vintage mässan hela helgen!

Vi har haft en riktig hård helg Morsan och jag! Det va så sjukt mycket folk på lördagen så det var inte sant! Det var så lång kö utanför som höll på hela dan så att folk säkert fick köa i 40min innan de fick komma in.(så synd om dem när vädret va så dåligt.)
 Och sen när de väl kom in va så mycket folk så det gick knappt att komma fram. Visst va det kul att intresset är så stort men inte så kul när folk inte har någon tid att kika runt och få ta det lite lugnt när det är så hetsig stämning.

Men vi på DI NUOVO hade det jätte roligt iallafall! Men man blev ju sjukt trött och dagarna va väääääldigt långa. Snacka om att man har träningsverk idag!
Tyvärr hade vi nog lite för fel kläder med oss. Vi trodde att det skulle va lite mér "äkta" vintage, så vi hade lite för dyra grejjor med oss. Så som Chanel kappor, DG klänningar m.m.  De flesta som var där var nog ute för att fynda lite mer billigare saker.
Men det är ju alltid kul att få visa upp butiken!

 
Jag i vårat finaste DI NUOVO mässstånd! Är inte overollen det coolaste ni sett?! Va så fin!


Mamma i början av mässan. Pigg och Glad, redo för alla  nya kunder!


Så söt min lilla mamma är...


Klart DI NUOVOdockan fick följa med! Alltid lika glad!




Wall of Wonders! DG kostymen, DGklänningen och Lars Wallin sjalen va på plats!



Vi hann med lite myssmiddag på Restaurang på lör-kvällen! Äta bör man annars...?(dör man)

Hemma i den ngt röriga lägenheten, redo för dag2 på mässan!

Vitage Overall från DI NUOVO och Snyggaste Kenzo Skärpet som just nu går att köpas där!



Vårt fina bord med tulpaner och ljusstake. (som vi inte riktigt vågade tända)

Oj oj! Nu är mässan slut! Och inte lika pigg och glad mamma längre!
(och inte riktigt lika söt heller)


Mässan, äntligen över!

Oj oj, e så himla trött!! Helt körd! Ont i hela kroppen till och med. Så det blir inga bilder från mässan ikväll tyvärr, utan det får bli imorrn!


 Så trött, så trött...

P.S. Glöm inte!

Tänkte bara påminna igen om vintagemässan i morgon och på söndag! (läs mer ngg inlägg neråt.) Hoppas vi ses där!
Dax och sova. Ska upp tidigt tidigt imorrn inför allt fix!
Massa Go Natt!

  Hmn... Skum grön snusliur. Men oj så söt!

Tadaaa! Färdig!

Efter en lång dag framför staffliet så blev jag helt klar! Något ont i ryggen bara... :(
Målning nummer 2 CASABLANCA, i serien Legendariska Kärlekar! hm.. måste komma på exact vad serien ska hetta.


 

 


Casablanca

Ilsa: But what about us?
Rick: We'll always have Paris. We didn't have, we, we lost it until you came to Casablanca. We got it back last night.
Ilsa: When I said I would never leave you.
Rick: And you never will. But I've got a job to do, too. Where I'm going, you can't follow. What I've got to do, you can't be any part of. Ilsa, I'm no good at being noble, but it doesn't take much to see that the problems of three little people don't amount to a hill of beans in this crazy world. Someday you'll understand that. Now, now... Here's looking at you kid.


Historiska kärlekspar

Har bestämt mig föfr att måla en serie. Min allra första någonsin! Den ska va baserad på de allra mest filmiska och historiska kärleksparen i historien. Som de första man kommer att tänka på, speciella scener från en film eller de som har något speciellt starkt band.
Som Phantomen på Operan-målningen som blir den första i serien! Så har någon ngt förslag så får ni hemskt gärna säga till.
Så idag börjas det på en ny målning igen! känns som ja e inne i en målarperiod, så e väll lika bra o passa på!

Nästa bild blir: Casablaca!


Kviiiiiickeeeeen...!!

Kvicken ville bara säga hej!
För han är här och hälsar på idag! Är så mysigt med sällis så här mitt på dan. Han är så himla mysig.









Han har precis fått godis och vill ha mer. Se Daniel så fint han kan sitta!


Shoppat i New York

Dax att visa mina godbitar från New York! Hittade stället Centuary 21, som är deras största outlet-varuhus för märkeskläder. Sjukt vad man kunde fynda där!
Kappan är en Marc jacobs som ENDAST kostade 120dollar!(100%silk)
Miss Sixty jackan 79dollar och mockasinerna från Bohemic Botique 35dollar. Blev så ledsen när pengarna inte räckte till allt jag ville ha... :(
Men är nog ganska nöjd ändå måste jag säga. ;)

Älskar och är helt besatt av fina läppbalsam så slösade rejält inne på Sephora(deras Kicks, typ) där de hade hudratals olika fina burkar och smaker!




GODIS!!!!


Ny målat! Phantom of the opera!

Är ju helt inne nu i fantomen på operan efter musikalen på broadway. Kan helt enkelt inte få bort sångerna från huvet! Såg även filmen igårkväll.
Så varför inte en målning också!

Är så fint när inte färgen hunnit torka än! Känns så mycket mer levande.













Vintagemässan: Bakåt-framåt!



27-28 mars intar Vintagemässan sina nya lokaler på Strand vid Hornstulls Strand i Stockholm. Vintagemässan är Sveriges första och enda renodlade mässa för vintagemode inom kläder, skor och accessoarer.



Vintagemässan äger rum:

Lördagen den 27 mars 12.00 – 18.00
Söndagen den 28 mars 12.00 – 18.00
Adress: Strand, Hornstulls Strand 4, Stockholm
T-bana: Hornstull
Entréavgift: 50kr

Men det bästa av allt är att DI NUOVO är där!! Så kom förbi och hälsa på oss!
(Jag kommer hänga där hela helgen:)


Glass!

Åh.. Daniel har köpt glass till mig!!!

Sötaste Japanska reklamen!

Är japaner lite knäppa eller vad? Hur som helst blir jag sugen på att köpa Pretz!
'

Höstbild

Hitta fina fotot som jag tog i höstas..! Ankorna som bor vid norr mällarsstrand är sötast i världen. Förutom en litet gäng på 4änder som bosatte sig utanför huset på bolindervägen i kallhäll för ngg år sen. Ser de fortfarande ibland när vi hälsar på där!


Sjuker...

I morse vakna ja ännu sämre än förr! Blev ju jätte förkyld efter New York-resan efter allt promenerande i spöregn. Men idag har febern smugit sig på så känner mig alldelles frusen och knäsvag. Första gången sen jag började mitt nya jobb som ja ringt in och sjukskrivit mig. Bland det värsta jag vet att behöva göra det. Jobbar hellre genomförkyld än att va hemma. Men ibland måste man ju bli frisk någon gång också :(
Så idag blir det häng framför tvn och datorn.




Trötter..

Nu e det snusdax! Så himla trött!

♥Go Natt till alla♥


Konstiga Konstigheter,,,

(en trummvirvel för det dåliga skämtet i rubriken.)
E på tiden att jag börjar lägga upp lite grejjer jag målat själv. Här kommer ett miniurval med oljetavlor jag målat för några år sen.
Har nog en lite blandad stil. Målar sånt jag tycker är fint är väll det mest grundläggande, sen kan nog vad som helst hända! Flera vänner brukar säga att det ser så sagoaktigt och prinsessigt ut, men det är inte alls meningen. Inte jämt iallafall ;)
Bilderna är inte de bästa tyvärr och tavlorna är ganska mycket större. Tycker bäst om att måla stort!
Sen är ju självklart det mesta till salu på förfrågan!




Att inte göra någonting speciellt...

... kan vara så himla skönt ibland. Är nog en av de bästa sakerna jag vet. Sen att man kanske gör någonting undertiden, men det behöver just inte va något som helst speciellt med det.
Så det är vad jag gjort idag. Inget speciellt. Bara det att det hade varit skönast om man sluppit känna sig så nedrans förkyld. Tror seriöst att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. Ni vet när pannan är så tjock av slem och snor så man inte förstår hur mycket mer ska kunna få plats där inne! Lite för äcklig nu kanske? Sorry...
Men har Daniel brevid mig. Idag har vi sovit lite båda två, som gamla pensionärer, tittat på Dexter säsong 4 som är favvon just nu, och lite av en svensk ny serie som heter solsidan. Grymt rolig faktsikt!
Just precis nu så spelar D final fantasy XIII. Så sitter här och njuter av den mysiga musiken som man bara mår bra av. Fast har aldrig tyckt om stridmusiken i rollspel. Den känns alldeles för hotfull för mig. Hjärtat börjar banka för fort och så blir jag jätte nervös av den.
Tror nog att det här är det snyggaste spel jag nånsin sett, man ser nästan ingen skillnad på video och spelgrafik. Får se om jag kommer ha tid, ork och tålamod att ta mig igenom spelet själv, eller om det kanske duger ganska bra för mig att bara titta på.
Här kommer iallafall lite fint att titta på!

 


Skräckasiater!

Inte bara vi som fått svåra men av filmer som The Ring och The Grudge.
Att bara synen på en asiatisk flicka i vitt nattlinne kan göra en helt livrädd är ju iförsig ganska komiskt! Här är en kinesisk tjej som tycker om att jävlas lite!
Hittade klippet på youtube... jätteroligt!




Phantom of the opera

Hittade det här youtube klippet från musicalen på Brodway! Va nära tårar under hela den hära sången. Bland det vackraste jag hört! Tyvärr kan man ju inte riktigt få samma känsla som att vara där, men man kan ändå höra John Cudias otroliga röst. Ryser när jag ser det här om och om igen, VARJE GÅNG!
Så snälla, orka lyssna igenom hela sången. Det är helt klart värt det!




Bild dagbok från New York

Dag 1

Promenad på fina 5th Avenyn. Bara snoffsiga affärer och så självklart Tiffanys från "breakfast in Tiffanys"! Tyvärr hade vi extrem regnstorm första dagen! Alla paraplyer gick sönder och regnet studsade upp på benen! Men Shoppade gummistövlar. Coooool!




Maffiga Times Square! Ibland känner man sig ganska liten!




Dag 2

Regn igen! Fick tips om centuary 21! Ett mega varuhus med endast bara märkeskläder till superpriser! Som en outlet. Shoppade en Mark Jacobs kappa  och en Miss Sixty jacka! Tror vi va där i nästan 3timmar!
På kvällen blev det musikal! Hair som va sjukt grym! Hade tyvärr inte så många bra bilder från den dan. Blev suddigt :(




Dag 3

En massa promenarande! Först till Rockerfeller Center som va högt imponerande och sen vidare ner till Empire State Bulding Där vi fastnade i hissen på väg upp(67våningen)! Läskigt värre! Men bara för en kort stund, som tur va!
Jag och min Daniel förlovade oss på toppen. Now his all mine! Mohaha...
Detta firades med fin middag på en italiensk restaurang och Musikal på Fantomen på Operan! Det bästa någonsin. Ryser jag bara tänker på det...!





Dag 4

Sooool! Vår i New York! Perfekt för mys i Central Park. Sjukt stor park. Vi Promenerade rakt fram i en timme och vi hade bara gått hälften!
P.s. Brände mig lite på näsan!





The End!♥


Hemma!

Nu e man ju hemma igen! Deppigt värre...
Har haft det så grymt härligt. Allt känns som en dröm. När man vart med om saker som man inte riktigt tror är sant. När verkligeheten inte riktigt hinner med en när så mycket saker händer så fort.

Har promenarat hur mycket som helst, shoppat, ättit en massa fet mat, sett musikal på Brodway. två gånger!(hair och fantomen på operan) Jag har fastnat i hissen påväg upp till Empire State Building, förlovat mig på toppen, fått O:et från David Letterman showen-skylten som en ring runt huvet under en regnstorm och solat i Cetral Park!

Så... nu e jag ganska så trött. Men ska hem till mamsen och papsen ikväll för att käka fläskfilé och beanease! En favorit!
Snart kommer en massa bilder!

Goder Morgon!

SO... I morrn is the D-day. Dagen då allt smäller! Nu snackar ja ju inte om jordens undergång om nu någon trodde d, utan ni få som läst min blogg förut så åker jas ju till New York i morgonbitti!
Och inte har ja packat eller fixat något än! Då kan man ju undra va ja gör hängades framför datorn?! Undrar jag med... :P Ska sätta fart alldelles snart!
Har min kära Kvicken hos mig idag också! Så härligt med sällis. fast det värsta han vet är ju tyvärr när man packar och så. Han e ju en så smart, så smart liten vovve som fattar att nått e på gång och att han antagligen inte får följa med. :(

Ush ush, m an blir så himla segis dan efter konserter... inte bra alls. Nä nu måste ja sätt igång! Och om någon fortfarande sitter och trycker på något sjukt grymt New York-tips är det verkligen dax att klämma fram med det nu! Helt klart!
♥!

 


30seconds to Mars!

Har precis kommit hem från en dunkande rockkväll med 30seconds to Mars! Bandet va själv klart gryyyyyyymma och spelade  bara alla bra låtar.Men sen kan man ju diskutera hur bra vissa band fungerar live(sångmässigt), eller mest passar i inspelningsstudion?1
Fast sånt är egentligen skit samma, det är ju verkligen en upplevelse att se ett band live!

Liiite lång väntan bara mellan alla förband. Tycker det kan förstöra ibland. Man blir så seg av att bara stå.
Tyvärr blev brorsan alldelles yr och sjuk av allt vilt hoppande och burgerking innan konserten så vi stack lite tidigare. Men sjukt skönt dock att slippa allt köande! ;)
Men tusan va mysigt vi hade!

Me and my Bro The Rasmus ♥


 Ett litet filmklipp från konserten. Om ni hör något tjut ibland som liknar en fiskmås eller stucken gris tror jag nog tyvärr att det är jag... So so awful!


Oj oj Oj...

Nu har ja ju varit hemskt dålig på att uppdatera känner jag. Hemsk ledsen om någon råkat varit inne tfler grr utan att något hänt. Inte okej! men e´ändå, inte så mycket ja kunnat gjort åt det. Jobba igår till sent, jobba idag till sent och imorgon börjar ja sjukt tidigt! Redan klockan 9 på morgonen. Kan ni tänka er så Svenssonaktigt av mig!
Så tyvärr kommer de bli lite dåligt med inlägg överhuvudtaget nu framöver. Åker ju så snart, Så snart! Förresten, måste nog skälla lite på er... inte ett enda New York tips har jag fått. Inte ett enda!! Då blir man ju alldeles ledsen i själen! Men förstår er också, ni har säkert fullt upp med en massa  andra saker.
Nog om detta..efter jobbe imorrn blir det nämligen rockigt värre! Lillebror min fick nämligen 30sec to mars biljetter av mig i julklapp! Så imorrn smäller det. Halv åtta på fryshuset. Så roligt vi ska ha bro!


30sec to mars, sicket ögongodis...

aaaw!

 Nu ska ja gå och Växla växla växla.. lalala!! oj oj oj!!! sooo.. veckans schema!

mån. gå o växla, jobba
ti. hälsa på ev. vovvemamma?(hemlis ja berättar om nån annan gång), jobba
ons. jobba, konsert m brorsan! 30sec to mars
tors. ledig! Packa! Fixa! Packa! Göra mig extra vacker! :D
fre. ghhhaaaaaa! flyg o far. New York here I come! :P


New York... New York, Snart så är jag där!

Snälla snälla, Hjälp mig!

Börjar När få en sådan där lungn panik över mig nu. När dagarna går fortare än vad man tror. När man tror att man har all tid i världen på sig att planera och förbereda sig!
Men nu är det bara 5dagar kvar! 5dagar! Aaw!
Snälla snälla kan jag inte få lite sköna tips om vad man bara måste göra när man är där. Är ju första gången jag åker och tyvärr har vi bara ca.4dagar där :(.
Så vad är viktigats? Och vad kan man skita i? Och sen... of course. Vart finns den bästa shoppingen?!
Skulle bli så himla gla o få lite hjälp!♥


                    
                                                           Snart så ska jag hit... gulp!

 


Tyck lite synd om mig...

Tycker lite synd om mig själv... så vill bara skrutta mig lite. Alldeles ensam hemma. På en fredag kväll. AAW så synd de är om om mig. Sluta jobbe sent. ca.22.00. och börjar jobba imorgonbitti igen. Sämst att jobba helg! Och inte nog med det så är Daniel ute o partajjar! Utan mig...*snyft* Ibland känner man sig lite extra ensam bara.
Men är nybadad och ska krypa ner i sköna sängen. Är väll en bra idé att sova lite i tid för en gångs skull... (BAJS)
Men hoppas att alla ni andra har en super fredagkväll och att ni dansar hela natten lång.
DANCE T`L IT HEARTS BABES!!

                                             Go Natt...

Smoking Hot från Di Nuovo

Här kommer en hel hög godisbilder från DI NUOVO! Så fort nya plagg kommer tar vi egna roliga modellbilder inne eller utanför butiken. Vi har alltid grymt kul när vi tar dem. Mamma som fixar ihop allt så sjukt snyggt med skor, accesoarer och färger meddans jag goofar runt alldeles lycklig för att få vara så fin! Man vill ju ha allt hon klär på en... *suck*
Det roliga med kläderna är att de är unika! Går endast att hitta på DI NUOVO och finns nästan bara i ett exemplar var. Så om man ser något man bara måste ha får man vara snabb innan någon annan knycker din favorit!


Ny shoppat!

Nu har jag shoppat min egna lilla favorit knubbisängel! Hur söt som helst! Endast 198kr på
DI NUOVO.

En helt ny Värld...

Go Morgon alla solstrålar!

En vecka kvar till New York, och så får man vakna upp till sånt här väder! AAAAAW, va allt känns härligt ibland!
                                                                  Utanför mitt köksfönster.

2010-03-04

Ett alldelles nytt hår!

Så nu va det ju så här att ja satt hos frissan hela går kvällen... nästan hela 4timmar! Tydligen hade frisören missförstått helt och inte alls fattat att det va eldrötthår hon skulle få ljusare så hon såg helt livrädd ut när jag kom infarande genom dörren! 
Och så, resultatet: Så mycket ljusare! helt ljust blonda slingor i ljustrött hår. Låter ganska fult men inte helt åt pipsvängen fel. Alltsom allt så skiftar det lite åt ljusrött. inte orange, utan mer åt rosa! När allt va klart va ja inte helt säker på ifall ja såg coolast ut i hela världen eller om jag aldrig kunde gå utanför dörren igen... Bestämde mig  för det första. Kändes enklare så!
SÅ nu e frågan... vad tycker ni? hiss, eller total katastrof miss?!?

Tog en bild, men man får aldrig till den riktiga färgen tyvärr... men mycket ljusare än vad ni ser iallafall!
Ha en mysig kväll alla! Ska ut o käka pizza o dricka vin!




Oh my gott!! vad gigantisk bilden blev... hm. Skitsamma!


2010-03-02

Tv-spelskonst när den är som bäst!

Idag är jag trött. Väldigt trött...inget bra tecken. Inget bra tecken alls. Se bara va ja upprepar mig... Jobbar till 22.00 ikväll. Inget myspass direkt.
Men meddans jag nu sitter här och njuter av min dagliga första ranson kopp te, så snubbla ja över den här otroliga tv-spelskonsten! Tycker de är hur mysiga som helst... Specielt kirbybilden!
De är gjorda av en snubbe som heter Mikaël Aguirre, men kallar sig för Orioto på internet.

Dax att duscha och borsta tänderna! Ska hinna med en fikis hos mamsen på DI NUOVO idag också!
By by!




2010-03-02

Final Fanatsy XIII

♥snart♥


2010-03-01

Så nu har jag suttit här i säkert 78timmar, grubblat och forskat, svurit och skrikit högt, allt för att få höra ett litet PING! Att det ska va så svårt allt! Är den mest otekniska av de otekniska när det gäller sånt här... blir så himla ledsen...
Vill ju bara att någon, en endaste lille människa ska läsa bloggen. Bara så att allt inte ska kännas så meningslöst. Att allt inte är för tomma öron. Inte mkt  ja behöver... inte alls. Bara en endaste Ping.

Inte lätt det här med att få besökare. Det är så sant som det är säkert. Hur många tusentals är vi inte som slåss över minsta lilla uppmärksamhet. Vi har det verkligen hårt vi. kämpar och slåss. Spetsar klorna, redo för att fajtas.
Ingen vila, ingen ro. För att alltid vara redo för nästa uppdatering!
Men... pinget kommer aldrig...

Kram till alla fighters där ute ♥

2010-03-01

*suck*

Idag är en sån där dag när man bara tittar ut genom fönstret och  bara... *suck* Måste snart gå till jobbet... snön... denna biiiiiiiiiiiiiip... snö bara vräker ner. Nog! 
Värme känns så långt långt borta. Hur mer deppigt ska vi ha det egentligen? Människan behöver ju ljus. vad annars?
Nä.. nu ska ja rycka upp mig. Förlåt förlåt gottt folk! Ska tänka PUSSITIVT nu! Har ju en massa att se fram emot egentligen. E bara en sådan där allmänt gnällig svensk ibland.
Meeeeeen... frissa på ons! JÄJ!
ja, ja vet ju att ja sa att det skall snålas stort fram till New York resan... Men hallå! Hur stor idé är det att åka ända dit  bort till sex and the citystaden och känna sig som en riktigt risboll!? När, precis vad jag tänkte!
Så tanken med håret va ju att försöka ljusa upp det lite. Just nu är det bara en så ledsen röd färg... Tänker mig någe guldigt, rödblont... typ.
Ända är ju att man blir lite rädd att det ska misslyckas toltalt och bli ännu värre till resan! Men ja tar chansen!

Drömmer tillbaks till Tokyo. Snart slår körsbärsblommorna ut.  ♥Sakura♥
Då skulle man va där. E ju bland det finaste som finns, Inget mer vårigare!

Men mosiga bilder kan vi ju allltid njuta av! Tänk pussitivt nu alla. Håll ut! Våren är snart här!



RSS 2.0