Test

Rhodos... så långt bort från lilla mig

Idag åker daniel till Rhodos... helt borta blir han en hel vecka! Utan mig! Han har aldrig åkt bort från mig så länge någonsin! :(¨
Inte på över 4år! Det är bara jag som rest utan honom, men det är ju en helt annan sak när man är den som blir lämnad ensam kvar.
Men jag har ju Naruto... o kan ju va nyttigt för lilla mig o klara mig själv. Inte bara Naruto som behöver ensamhetstränas. :P
O sen ska vi ju faktsikt bo några dagar i huset med lillebror! (han har nyss fått sitt första riktiga jobb!) e så stolt! Hoppas det går bra bara. :)

Idag har NAruto blivit en stooooor kille! Kom nyss hem från veterinären där han fått sin 12veckors spruta. Om ngg veckor får han hälsa på andra vovvar.

råttan

Ny-dushad Narutoskrutt!
Liten kille under allt fluff. :)

vin o slott

Igår hängde ja o mams på uteservingar, drack massa vin o kolla på bröllopshysterin nere vid slottet. Naruto haka så klart på... Mys!


Bröllopsyra!

I morrn är det ju faktsikt ett ganska känt par som gifter sig! Antar att ni inte kan ha missat det. :P
Men det måste ju självklart firas på DI NUOVO! Vad annars?! Varje tillfälle till lite fest måste ju tas. :) Så i morgon blir det bröllopsyra hos DI NUOVO med en massa plagg för bara 200kr och självklart ett måste när det vankas bröllop: Rosé och marshmallows!
Något ni inte heller får missa är att få se mig stå brud på sveavägen! Ses i morrn!


o-rolig...

aa.. ja vet. Måste uppdatera. skriva något roligt. Lägga upp någon fin bild, men ja ja känner mig så  inte rolig så det är inte sant! Sjukt sjukt trött helt enkelt. Jupp jupp... :(
Så det får bli mer i morrn! Dax o käka middag!

Huh...

I morrn är det dax o börja jobba igen... Hur, HUR, Ska det gå...?! Tror ja glömt bort hur man gör... så himla synd om mig... :(  Å va ledsen naruto ska bli... (not, eftersom han har de lika bra med daniel. :(...)


Grattis lillebror till studenten!

Världens bästa lillebror har tagit studenten! Så himla stolt! *snyft*  Som sagt, Rasmus, du e bäst!


Nu ska vi sova!

Nu ska vi sova! Dax o ladda batterierna för imorrn. Lunschpicnic med Sara från mitt gamla jobb o sen hem till mams för att fixa lillebrors student. Mycke jobb o göra!



Världens största snusilur säger go natt...


O sen en alldeles osmaklig älvgonattpuss från mig! *smack*♥

Jim Warren!

Tänkte bara visa en av mina absoluta nutida favoritkonstnär: Jim Warren! Alla hans målningar är helt magiska men även så sjukt verkliga! Men de målningarna som ja älskar mest är de som är Disneyinspirerade... Så härliga!
Fast ha målar inte bara vackert utan mycket skräck och illusioner, fast tänkte mest visa de ja själv tycker mest om. Så här kommer en massa godis av Jim Warren!



"Dream maker"

"Earthly delight"


"four seasons"

"Mermaids having teaparty"

"surprise"


"They only came out at night"



"making friends"


"tinker friends"

"Snow white romance"

mms-inlägg. Njae, går väll sådär m kvick o...

foto0300 (MMS)

mms-inlägg. Njae, går väll sådär m kvick o naruto idag. Kvicken e ganska grinig. Men inte stoppar d naruto direkt. Sjukt envis!


Aha...

Å så va d måndag igen! Tiden går ohyggligt fort när man är ledig. :P Idag sticker vi hem till huset igen för lite inväning med de små voofsingarna. Får sse om de går någe bättre idag. Lille Kvicken är inte den piggaste just nu. Han är sån skrutt så de inte är sant! I fredags fick han åka till veterinären för å fixa tänderna. Yorkisrasen är nämligen kända för sina dåliga tänder med massa tandsten o.s.v. Men aldrig att vi trott de va så sjukt dåliga. :(
17 tänder fick de skära ut ur munnen på han! Inte dra, utan skära! SÅ nu är han ihopsydd o har bara typ 17tänder kvar. O så har så super ont hela tiden! Det är va ja kalla skrutt!

Ikväll ska d fixas studentpresent till lillebror som tar studenten på tor!


Hmn... på tv-n blev xena nyss en ärkeängel genom att gå igenom eld... hmn...

jobbar hos di nuovo idag! Se så fint o som...

foto0295 (MMS)

jobbar hos di nuovo idag! Se så fint o somrigt här är! Sen ska ja, daniel o naruto hälsa på i kallhäll. Kramar från di nuovo!


Nämen... lite mer narutobilder!

Eftersom ja inte har så sjukt mycket mer till liv än Naruto just nu så får ni hålla er till tåls med alla Narutobilder ja lägger upp! Men vem kan klandra mig när han är så sötis?! Men ni har helt klart rätt till o säga NOG emelie,  om ja börjar prata om hur duktigt han bajsat och kissat under dagen. Det är en deal!

Här är Naruto i parken iallafall! Man ser ganska bra att han växt en del.
Naaaarutoooo!

Helt Narutos fel att bloggandet går så dåligt!

AH.. ja vet! Är ju så sjukt dålig! Har ju inte skrivit ett enda inlägg på hela 6dagar! Men tro mig att det är så svårt att kolla åt ett annat håll en åt Naruto! Han bllir bara busigare för varje dag som går. Världens bästa odåga! Så fast man är ledig från jobbet så känner man sig inte så himla ledig. :P Han kan få sådana  extrema busryck när han ska göra allt han inte får göra om och om igen, så man får bara kuta runt i typ 1timme innan han slocknar för att ladda batterierna.
Mitt värsta problem är iför sig inte han, utan mig! Har så extremt svårt att låta arg och bestämd. Försöker  verkligen men ut kommer bara blabaha, gulligull... typ. :P Inge bra alls. :( Men får öva vidare på det!

Igår hälsa vi på hos Kvicken hela dagen. Projekt: att få Kvicken o tycka om Naruto bara lite grann! Det va andra gången vi hälsa på, och det har väll gått sådär hittills. Kvicken tycker han är en apjobbig skitungen som tror att han är något i hans hus. Men igår på eftermiddagen gjorde vi stoooooora framsteg! Jag tänkte att ja skulle pröva o ta en promenad med båda killarna. Naruto gjorde precis som Kvicken gjorde, så Kvicken kände sig stor o duktig. Såg ut så iallafall. ;)
Men så helt plötsligt så började Kvicken busa o springa runt i gräset me lille Naruto som blev så överlycklig. Så sådär höll de på sen vidare i trädgården i typ 40min tills de var alldeles svimmfärdiga. Och så var det en helt annan stämning när vi kom in i huset igen. Det kändes mer som om kvicken sa: okej, det är helt okej om du hänger här, men håll dig på avstånd... Istället för: Kommer du nära käkar ja upp dig. typ. :P

Aja.. nu blev det så långt, men tänkte ja skulle ta igen lite... o ska försöka va lite bättre framöver!


Naruto börjar bli så stoooor! Växer så det knakar på bara en vecka! Här kommer en morgonrufsbild på oss båda!



RSS 2.0