Test

2010-02-28

New York närmar sig med stormsteg! Hjälp vad fort tiden går! Inte ens två veckor kvar. 12mars smäller det. Så här sparas det pengar! För som ni och jag vet, att det bara är supersmarta läsare som läser den här bloggen... (jaja, och så du Larsson), att man vill ju ha med så mycket shoppingpengar som möjligt!!
Så jag och Daniel har bestämt att vi ska leva det enklaste av liv tills vi åker... Så gissa vad det blir till härliga söndagsmiddagen...?

Fiskepinnar! Gott i gott gott!

Hoppas alla haft en lika mysig helg som jag! Massa kramar! 


2010-02-28

Nytt!

Gunn som bara sålt till sina jobbarkompisar och vänner har nu hängt upp sina helt underbara smycken på
Di Nuovo!
Små knubbisänglar i olika färger och former finns i söta örhängen, armband och halsaband. Känns som om de är tagna direkt från disney´s levande figurer från Skönheten och Odjuret!
Tyvärr hade ja bara min dåliga mobilkamera med mig, och den är aldrig så sugen på närbilder.. Dålig stil, men men.. Man ser ganska bra ändå tror jag.


2010-02-28

SneakPeaks från våren hos DI NUOVO!
Mer godis kommer snart!


2010-02-26


2010-02-26

Ny Shoppat!!

Allt e ju så hemskt och kallt ute just nu, och vår kläder känns sååååååå långt borta, men varför inte våra till det lite där under!
Älskar Top Shops trosor! Fint och sött utan att allt måste vara string. Köp 3, betala för 2, annars ca. 79kr/st..
De här va mina favoriter:








2010-02-21

Full och Gla, Kex cholkad!!

go nattt till alla!!

2010-02-21

                To my first and only reader!



                               Larsson!

2010-02-15

Hittade dessa härliga sommarbilder från en kväll/natt i kallhäll med sköna vänner! Längtar till sommaren nu så extremt mycket. så seeeeeeg vinter så det är stört!
Inte de bästa bilderna dock. Va helt bläcksvart ute förutom brasan!











2010-02-15

Veckans bio

Wolfman

Benicio del Toro som spelar wolfman! Ingen film att se om man vill se snygga unga människor direkt. Äkta gubb film!

Kändes som en gammaldags skräckis. Fast mysigare! Blodet flödade så klart, men mycket mer läskigare än så blev det inte. 
Man blir biten av varulv, blir varulf själv så klart, varulv kär i flicka., byn vill bränna honom på bål... typ så. ;)
Men den var stundtals riktigt snygg. Vackra skrämmande bilder i mörka skogar och gamla slott.
Filmen bygger på den gamla klassikern från 1941. Och det kändes som om inte så mycket hade ändrats förutom teknik och kostymerna. Men det va nog det som va så bra med den. Så känner ni för att se något lite mysigt med stämmningsfull skräckmusik och stora fullmånar ska ni se Wolfman! Helst på bio!

                               
Benici del Toro som Wolfman                 Lon Chaney Jr som Wolfman 1941




Valentine´s Day


En ganska så härligt sliskig romantisk komedi med alla de "hetaste" och charmigaste skådisarna just nu. Mc Dreamy, Mc steamy(hunkarna från greys anatomy om nån råkat missat dem.), jessica alba, julia roberts, ashton kutsher, jacob från twillight, m.m.:P
En liten härmis film måste man väll säga. Den tar efter extremt mycket från Love Actually som är en av mina favoriter. Tyvärr så räcker den inte riktigt upp. Allt är lite för mycket på ytan i alla små historier som väver ihop varandra. Allt är lite lite för sött och inte helt trovärdigt.
Men i vilket fall som helst så är det en mysig film som man absolut ska se! Fast det är helt okej att spara den ett tag för att istället hyra den.
VARNING! för att se den på bio. Extremt många småtjejer som skriker och tjuter så fort ngn goding visar sig! Mer brudar än par. Även på alla hjärtans dag!








Så det var all bio från veckan som gick! BY BY!


2010-02-11

Idag har jag haft en äkta sunk dag! Och då menar ja inte att den varit dålig på något sätt, utan bara att det varit en sådan där dag när man gjort absolut ingenting meningsfullt.

Fast fick låna mig vovven idag iallafall så fick mig en  härlig långpromenad.ute på isen. Va ju så härligt väder!


2010-02-10

Prinsessan och Grodan VS Dantes Inferno



Oj oj oj, vad seg man kan va! tänk nu vad alla ni har väntat! Nästan halva veckan har gått och inte har ja hunnit berättat om prinsessen och grodan! YES! som sagt så såg jag ju den i söndags. ända ut till HeronCity tog vi oss bara för att få se den med engelskt tal! Helt galet för det är ända det stället som kör den på engelska. annars går den bara på svenska. Inte okej!
Men i vilket fall som helst var det helt klart värt det! Äkta disney stämning och mys! Bara musiken man va lite besviken på. Inget fel på den alls, bara det att det inte va så mycket "disney" över det hela. Inga sjönsjungande ballader eller trallande låtar som sätter sig i huvudet för resten av livet.
Men ojoj, vad kär ja blev. OBS! Tårdrypande slut! fast det är iförsig de flesta slut för mig. Är en riktigt lipsill. :P
Så snälla! Gå och se den nu! Stöd det gamla goda helylle myset! För magins skull, så mår man genast lite bättre!



Nu är  det dax för något helt annat... Dantes Inferno! något helt stört äckligt och obehagligare kan man knappast få vad m om!
Men tänkte nog ta och berätta om det någon annan gång. har inte riktigt kommit in i det än. Precis börjat spela. Men vad jag redan kan berätta är att det verkar gryyyyyyymt! Promenera runt i helvetet. Slänga runt än lie helt besinningslöst och hugga demoner och själar. Helt galet och skräckinjagande. Hade t.o.m något skumma drömmar efter en helkväll med spelet. :P
                           



 ME!!!                                               


2010-02-07

                             

VARNING VARNING!

Glöm inte att kika uppåt ibland. Ondskigheter lurar uppe på taken...




Utsikt från mitt fönster...


(p.s. Prinsessan och grodan i kväll!)

2010-02-05


Princess and the Frog!




Så det absolut första jag måste skriva om är ju självklart... Princess and the Frog! Premiär idag! Men sicken otur man har och jobba ända till 22.00 just idag :P, Men söndagen är i allfall bokad!
Men som man har väntat! Äntligen en äkta disney klassiker! Det är vad jag hoppas på iallafalll! Senaste animerade va den floppande "ko gänget"-2004. :P

Berättelsen:
När den jazzälskande Prins Naveen av Maldonien kommer till New Orelans, blir han lurad av en mystisk voodo-doktor och förvandlas till en groda. I ett desperat försök att bli människa igen ber han om en kyss av den vackra flickan Tiana. Det här blir starten på ett roligt och spännande äventyr genom träskmarkerna längs Mississippis stränder. En oförglömlig historia fylld med musik, humor och hjärta. Följ med på äventyr där två grodor tillsammans med den kärlekstörstade eldflugan Ray och den trumpetspelande alligatorn Louis ger sig av för att leta reda på den som kan bryta förtrollningen – den 197 år gamla Mamma Odie.

För manus och regi svarar radarparet Ron Clements och John Musker, som tidigare stått bakom Aladdin, Mästerdetektiven Basil Mus, Skattkammarplaneten, Herkules och och lilla sjöjungfrun!
Och då måste jag poängtera att lilla sjöljungfrun är min favorit! Bästa filmen någonsin!
Sen hoppas man ju att det ska gå bra för prinsessan och grodan, så att det blir ännu fler animerat.  En ny film är redan under produktion.  "Rapunzel".

 
Bilder från "Rapunzel". Fiiiiiiiiint!

Andra Disney klassiker:
Snövit och de sju dvärgarna (1937) · Pinocchio (1940) · Fantasia (1940) · Dumbo (1941) · Bambi (1942) · Saludos Amigos (1942) · Tre Caballeros (1945) · Spela för mig (1946) · Pank och fågelfri (1947) · Jag spelar för dig (1948) · The Adventures of Ichabod and Mr Toad (1949) · Askungen (1950) · Alice i Underlandet (1951) · Peter Pan (1953) · Lady och Lufsen (1955) · Törnrosa (1959) · Pongo och de 101 dalmatinerna (1961) · Svärdet i stenen (1963) · Djungelboken (1967) · Aristocats (1970) · Robin Hood (1973) · Filmen om Nalle Puh (1977) · Bernard och Bianca (1977) · Micke och Molle (1981) · Taran och den magiska kitteln (1985) · Mästerdetektiven Basil Mus (1986) · Oliver & gänget (1988) · Den lilla sjöjungfrun (1989) · Bernard och Bianca i Australien (1990) · Skönheten och Odjuret (1991) · Aladdin (1992) · Lejonkungen (1994) · Pocahontas (1995) · Ringaren i Notre Dame (1996) · Herkules (1997) · Mulan (1998) · Tarzan (1999) · Fantasia 2000 (1999) · Kejsarens nya stil (2000) · Atlantis - En försvunnen värld (2001) · Lilo & Stitch (2002) · Skattkammarplaneten (2002) · Björnbröder (2003) · Kogänget (2004) · Lilla kycklingen (2005) · Familjen Robinson (2007) · Bolt (2008)





2010-02-05

JÄJ!!!!!

Äntligen är man igång! Inte va det det lättaste direkt att fixa blogg när man aldrig skrivit en färgkod i hela sitt liv! Men nu har man en början i allafall!
Så välkomna till min första och enda blogg!


RSS 2.0