Test

2010-02-15

Veckans bio

Wolfman

Benicio del Toro som spelar wolfman! Ingen film att se om man vill se snygga unga människor direkt. Äkta gubb film!

Kändes som en gammaldags skräckis. Fast mysigare! Blodet flödade så klart, men mycket mer läskigare än så blev det inte. 
Man blir biten av varulv, blir varulf själv så klart, varulv kär i flicka., byn vill bränna honom på bål... typ så. ;)
Men den var stundtals riktigt snygg. Vackra skrämmande bilder i mörka skogar och gamla slott.
Filmen bygger på den gamla klassikern från 1941. Och det kändes som om inte så mycket hade ändrats förutom teknik och kostymerna. Men det va nog det som va så bra med den. Så känner ni för att se något lite mysigt med stämmningsfull skräckmusik och stora fullmånar ska ni se Wolfman! Helst på bio!

                               
Benici del Toro som Wolfman                 Lon Chaney Jr som Wolfman 1941




Valentine´s Day


En ganska så härligt sliskig romantisk komedi med alla de "hetaste" och charmigaste skådisarna just nu. Mc Dreamy, Mc steamy(hunkarna från greys anatomy om nån råkat missat dem.), jessica alba, julia roberts, ashton kutsher, jacob från twillight, m.m.:P
En liten härmis film måste man väll säga. Den tar efter extremt mycket från Love Actually som är en av mina favoriter. Tyvärr så räcker den inte riktigt upp. Allt är lite för mycket på ytan i alla små historier som väver ihop varandra. Allt är lite lite för sött och inte helt trovärdigt.
Men i vilket fall som helst så är det en mysig film som man absolut ska se! Fast det är helt okej att spara den ett tag för att istället hyra den.
VARNING! för att se den på bio. Extremt många småtjejer som skriker och tjuter så fort ngn goding visar sig! Mer brudar än par. Även på alla hjärtans dag!








Så det var all bio från veckan som gick! BY BY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggparaden Blogg listad på Bloggtoppen.se