Test

2010-02-10

Prinsessan och Grodan VS Dantes Inferno



Oj oj oj, vad seg man kan va! tänk nu vad alla ni har väntat! Nästan halva veckan har gått och inte har ja hunnit berättat om prinsessen och grodan! YES! som sagt så såg jag ju den i söndags. ända ut till HeronCity tog vi oss bara för att få se den med engelskt tal! Helt galet för det är ända det stället som kör den på engelska. annars går den bara på svenska. Inte okej!
Men i vilket fall som helst var det helt klart värt det! Äkta disney stämning och mys! Bara musiken man va lite besviken på. Inget fel på den alls, bara det att det inte va så mycket "disney" över det hela. Inga sjönsjungande ballader eller trallande låtar som sätter sig i huvudet för resten av livet.
Men ojoj, vad kär ja blev. OBS! Tårdrypande slut! fast det är iförsig de flesta slut för mig. Är en riktigt lipsill. :P
Så snälla! Gå och se den nu! Stöd det gamla goda helylle myset! För magins skull, så mår man genast lite bättre!



Nu är  det dax för något helt annat... Dantes Inferno! något helt stört äckligt och obehagligare kan man knappast få vad m om!
Men tänkte nog ta och berätta om det någon annan gång. har inte riktigt kommit in i det än. Precis börjat spela. Men vad jag redan kan berätta är att det verkar gryyyyyyymt! Promenera runt i helvetet. Slänga runt än lie helt besinningslöst och hugga demoner och själar. Helt galet och skräckinjagande. Hade t.o.m något skumma drömmar efter en helkväll med spelet. :P
                           



 ME!!!                                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggparaden Blogg listad på Bloggtoppen.se