Test

Julemys

Julen närmar sig med stormsteg! Bara några få veckor kvar nu, och tiden går ju så nedrans fort så är väll lika bra att man ställer in sig på att det är julafton när somhelst! Älskar ju julen! Men grejjen är ska ja berätta, har lite svårt att sova och koncentrera mig nu för tiden... eller den senaste veckan... kan inte sluta tänka på lägenheten vi kanske ska få byta till!
Heeeelt galet! Tyvärr så har ju tanten brevid oss precis dött... :( Väldigt tråkigt för va en mycket söt liten gammal tant där. Men det braiga i det hela är då att vi ska få byta till denna enormt stooooora tvåa på 70kvadrat! Så sitter och väntar på varenda dag att vi ska få kika på den... De innan oss måste lämna ifrån sig nycklarna senast idag, så nu är det nära!
Så just nu känns allt heeeeet galet pirrigt, och känns ju onödigt och börja jula här om man ska börja flytta om ett litet slag. ^^

Här kommer lite jul ja fixat hittills iallafall! Mán ser inte riktigt så bra, men har lagt polkagrisar i advnetsljusstaken. ^^ Jätte fint tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggparaden Blogg listad på Bloggtoppen.se