Test

Se så fin!

Ser ni va nyklippt å fin Naruto e! Inte?! Jaja, inte så konstigt kanske... Han har ju sjukt svårt att sitta still framför kameran när han inte själv har lust. :P
Men super snygg har han blivit i allafall. Man ser ju ögonen på ruffstuffsen! Naruto har under de två senaste dagarna fått lite vovvevakt av Daniels pappa ecki. Så himla snällt eftersom han fått va ensam alldelles för mkt nu när ja jobbar hela tiden.
Ganska nervigt när man aldrig lämnat sig ifrån honom tidigare förutom till brorsan, men allt gick iallafall bra! Låter som om han har busat sjukt mycket, så då e han nog nöjd. :)

Snart så är det söndag! Längtar så! Första dagen jag är ledig på nästan 2veckor... :( börjar tycka så himla synd om mig själv. Fast mest synd om Naruto. Va ju inte så här det skulle bli alls. Jädrans på jobbet! Skaffade ju inte en liten vovve för att lämna honom hela tiden. Har så dåligt samvete så det inte är sant... :(
Men men... bara å hålla ut. Snart är det över, så jobbar ja mitt vanliga lilla mini-timmar-schema... Då jädrans ska ja va me honom varenda sekund å busa hela tiden! Så det så!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggparaden Blogg listad på Bloggtoppen.se